Fietsplezier begint hier:
Ontdek jouw nieuwe routes!

welkom bij Tonn van Alphen Tweewielers in Handel

Tonn van Alphen Tweewielers in Handel is al sinds 1983 hét adres voor een betrouwbare nieuwe of jong gebruikte e-bike, stadsfiets, racefiets of mountainbike. In onze ruime voorraad van diverse merken aan nieuwe en jonge tweedehands fietsen vindt u bij ons altijd de fiets die bij u past. Fietsplezier begint hier.

In het assortiment vindt u voornamelijk fietsen van de merken Koga, Flyer, RIH, Gazelle, Pegasus, Giant, KTM, Sparta en Batavus. Ruim 95% van onze tweedehands fietsen zijn afkomstig van de eerste eigenaar en dealer onderhouden. Uiteraard is het mogelijk om uw huidige fiets in te ruilen of een verzekering af te sluiten.

Het meeste uit uw fiets halen

Bij ons draait alles om uw fietservaring. Of u nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, we zijn hier om u te helpen het meeste uit uw fiets te halen. Onze winkel biedt een breed assortiment aan fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes en alles daartussenin.

Daarnaast vindt u bij ons een moderne werkplaats voor reparatie en onderhoud. Onze deskundige monteurs staan klaar om uw fiets weer in topconditie te brengen of te houden. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, een onderhoudsbeurt of het oplossen van andere problemen. 

nieuwe elektrische fietsen

gebruikte elektrische fietsen

stads- en trekkingfietsen

race- en atbfietsen

accessoires

Meer dan 40 jaar ervaring

Al meer dan 40 jaar hebben we ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige fietsen, accessoires en service aan onze gewaardeerde klanten. Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen om een ongeëvenaarde expertise op te bouwen.

Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment fietsen en accessoires, en maak kennis met ons vriendelijke en deskundige team. Of u nu een nieuwe fiets zoekt, advies nodig heeft over onderhoud of gewoon wilt rondkijken, wij staan voor u klaar.

banner10

Professioneel onderhoud en reparatie

Wij zijn gepassioneerd over fietsen en streven wij ernaar om uw rijervaring altijd soepel en veilig te houden. Om ervoor te zorgen dat uw fiets in topconditie blijft, bieden we professioneel onderhoud en reparatie aan. Of u nu een fanatieke fietser bent die regelmatig lange afstanden aflegt, een forens die dagelijks naar het werk fietst, of gewoon af en toe geniet van een ontspannen ritje in het weekend, ons ervaren team staat voor u klaar.